Visie

Rechtstreeks bespaart u kopzorgen

Juridische geschillen zijn slaapverstoorders. Of u nu een onderneming runt of particulier bent, de kopzorgen zijn legio. Dan heeft u de hulp van een doorwinterde advocaat nodig.

Advocatenkantoor Rechtstreeks is bewust een éénmanskantoor.

Sabine Van Overmeire wil op die manier een rechtstreekse lijn zijn tot haar cliënteel. Zonder tussenschakels. Zij is de enige die zich in uw dossier verdiept en het beheert. Dat betekent ook transparantie in ieder onderdeel van het dossier, zowel voor bijstand als advies en geschillenbeslechting.

Eén aanspreekpunt voor al uw juridische zorgen

Rechtstreeks is gevormd rond het principe van de ‘één op één-aanpak’ waarbij Sabine Van Overmeire uw persoonlijke raadsman wordt. Uw juridisch ankerpunt.

De complexiteit van het recht zorgt ervoor dat een advocaat niet alle rechtstakken kan beheersen. Het kantoor handelt dan ook volgens het principe: ‘schoenmaker blijf bij uw leest’. Om die reden werkt Sabine Van Overmeire samen met andere advocaten, gespecialiseerd in die materies waar zij zelf geen expertise bezit. Zo werkt zij al jaren samen met diverse advocaten gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaal recht, familierecht, vennootschapsrecht en strafrecht.

Rechtstreeks advocaat Zuidrand