Aanpak

Bij advocatenkantoor Rechtstreeks weet u waar u aan toe bent: recht voor de raap met kordate aanpak is het motto! Elk dossier heeft immers positieve als negatieve aspecten. Het vermijden van een procedure is steeds de eerste piste die Sabine Van Overmeire zal bewandelen.

Werd u toch gedagvaard? Laat die dagvaarding zeker niet liggen. Contacteer het kantoor zo snel mogelijk en Sabine Van Overmeire zal onmiddellijk de nodige interventies kunnen doen ten aanzien van de rechtbank en de tegenpartij(en). Ook zal zij u informeren over de gang van zaken bij een gerechtelijke procedure.

Bent u net als Sabine Van Overmeire een zelfstandige, een ondernemer? Heeft u juridische vragen waar u geen antwoord op vindt? Neem dan zeker contact op met het kantoor. Het kantoor werkt een kennismakingsformule uit op maat van uw bedrijf.

Om alles vlot te laten verlopen, werkt Sabine Van Overmeire op afspraak. U kan een afspraak maken via mail of telefonisch. Ook een online vergadering behoort tot de mogelijkheden.

Verzamel alle nuttige informatie omtrent het geschil vóór de samenkomst met Sabine Van Overmeire zodat zij zich nog beter kan voorbereiden om u te adviseren tijdens de vergadering.

Advocatenkantoor Rechtstreeks kan u bijstaan in verschillende rechtsdomeinen.

Rechtstreeks advocaat Zuidrand