Verkeersrecht

Het is mogelijk dat u geconfronteerd wordt met een schadegeval waarbij uw aansprakelijkheid of dat van een ander in het gedrang is gekomen. Heeft u advies nodig inzake aansprakelijkheid, verzekeringen, verkeersongevallen, schade of rechtsbijstand?

Werd u gedagvaard voor de politierechtbank in het kader van een verkeersovertreding, verkeersongeval of intoxicatie? Of werd u slachtoffer van een verkeersongeval met schade en wenst u zich burgerlijke partij te stellen?

Neem zeker tijdig contact op met het kantoor voor verder advies of bijstand.

Wat onze klanten zeggen

Uitstekende advocate, die snel, accuraat en rechtuit adviseert. Zeer goede service voor uw onderneming!

Klaar Van Kerckhoven

Enige tijd geleden contacteerde ik Meester van Overmeire aangaande een dossier dat inderdaad jammer genoeg onmiddellijk moest aangepakt worden! Na meerdere gesprekken over dit dossier kaderde Meester Van Overmeire dit dossier en gingen de eerste brieven de deur uit. Jammer genoeg zijn we nog volop met dit dossier bezig, maar ik moet eerlijk bekennen dat Meester Van Overmeire met volle overgave dit dossier behandelt. Nog nooit geziene service en briefopstelling door een advocaat zoals Sabine dit doet ! Sabine zal eerst drie keer nadenken wat ze schrijft naar de tegenpartij: wat kunnen de reacties zijn? Waar kan de tegenpartij mee afkomen? Hier houdt ze continue rekening mee voor ze iets op papier zet ! Niets dan lof over deze Top advocate!

Andy Nollekens, Exclusive Car Concept