Vastgoedrecht

Ernstige discussies kunnen ontstaan bij de verkoop van een onroerend goed. Een adequate en zorgvuldige aanpak is op dat moment noodzakelijk. Het kantoor voorziet u niet alleen van een risicoanalyse maar zal u tevens bijstaan indien tot actie moet worden overgegaan.

Wanneer u een eigendom bezit in een appartementsgebouw werd u ongetwijfeld al geconfronteerd met discussies tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering. Wat zijn uw rechten als mede-eigenaar? Heeft de syndicus kennis van de laatste ontwikkelingen in de toepasselijke wetgeving? Kom langs met uw vragen en u zal een uitvoerig advies mogen ontvangen.

‘Beter een goede buur dan een verre vriend’ is het gezegde. Helaas is dat niet altijd het geval. Ondervindt u toch problemen met één van uw buren. Of lijdt u schade door werken uitgevoerd bij uw buren. Aarzel dan niet om het kantoor te contacteren.

Wat onze klanten zeggen

Ondanks het feit dat onze zaak geen doordeweekse case was heeft Meester Van Overmeire alles van in het begin heel professioneel en daadkrachtig aangepakt. De rust maar alsook haar gedrevenheid heeft ons doorheen een moeilijke periode geleid.

Nina De Wolf